Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Stevige ladders vind je bij Je Steigertje

Je Steigertje

Afgelopen week was ik opzoek gegaan naar nieuwe ladders. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Je Steigertje. Vrijwel ieder jaar bestellen wij nieuwe ladders. Dit omdat ik graag de veiligheid van mijn collega’s wil behoeden. Zodoende bestellen wij jaarlijks nieuwe ladders om de kwaliteit ook hoog te houden.

Je Steigertje

Mijn zoektocht op het internet

Nu dat het bedrijf waar wij voorheen altijd onze bestelling hadden geplaatst failliet is, zijn wij genoodzaakt om een andere onderneming te zoeken. Hierdoor heb ik er voor gekozen om het op het internet te gaan zoeken. Als je online iets zoekt, dan is de kans groot dat je het hier ook zult vinden.

Voldoende resultaat gevonden

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Je Steigertje. Bij dit bedrijf kun je direct op deze website een bestelling plaatsen. Het prettige hiervan is dat je er de deur niet voor uit hoeft te gaan. Vanachter je eigen computer een bestelling plaatsen en de rest wijst zichzelf. Nadat ik, na goedkeuring van mijn werkgever, bij dit bedrijf besteld had. Was ik verbaasd van de snelle levering welke zij hanteren. De ladders werden in diezelfde week nog geleverd waardoor mijn collega’s de werkzaamheden konden voortzetten.

Je Steigertje

Overigens vind je bij dit bedrijf meer producten welke nodig zijn om de  veiligheid te garanderen. Hier kun je bijvoorbeeld een complete steiger bestellen en dan heb ik het nog niet gehad over de trappen! Kortom, bij dit bedrijf ben je dan ook echt aan het juiste adres wanneer jij opzoek bent naar kwaliteit.