Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Adventskalender bedrukken

Ruim assortiment

Een origineel cadeau rond de feestdagen weggeven? Dat geheel in jullie eigen huisstijl is gemaakt? Een fraai verrassingseffect bevat? En daarnaast ook nog eens heel goed te versturen is en heerlijke merk chocolade bevat van merken zoals Lindt, Ritter Sport of Milka. Dan ben je hier aan het goede adres. Geef je klanten, relaties, medewerkers en potentiële klanten een mooie adventskalender als relatiegeschenk. Wij hebben een ruim assortiment in adventskalenders en kunnen de adventskalenders bedrukken met jullie eigen ontwerp.

Waarom een adventskalender

Wij vertellen je graag waarom een adventskalender zo geschikt is als relatiegeschenk rond de feestdagen.

  1. De adventskalender kan aan de buitenkant helemaal rondom worden bedrukt met jullie ontwerp, logo, slogan, foto’s en meer. Allemaal in full colour. Daarmee maak je een heel eigen relatiegeschenk dat niemand anders heeft. Het is zelfs mogelijk bij een aantal modellen om aan de binnenzijde van een deurtje iets te bedrukken, zo kun je bijvoorbeeld een QR-code of een leuke zin erop plaatsen.
  2. De adventskalender heeft 24 vakjes waarvan je er elke dag 1 open mag maken. Dus dat is een heel leuk verrassingseffect en je mag dan het chocolaatje ook nog eens opeten, hoe lekker is dat.
  3. De meeste adventskalenders zijn plat van formaat en kunnen goed verstuurd worden als brief. Waardoor de kosten van verzenden beperkt blijven. Wij kunnen zelfs de adventskalenders verpakken in een verzenddoos. Je hoeft er zelf alleen nog maar een label op te plakken.
  4. Naast de vierkante en rechthoekige adventskalenders zijn er ook adventskalenders in de vorm van een vrachtwagen, ster, huis en meer. Het is zelfs mogelijk om een adventskalender naar je eigen vorm te laten maken

Ruim assortiment

Adventskalender bestellen

Heb je een model gevonden en wil je deze bij ons bestellen, wij helpen je graag. Wij begrijpen dat het ontwerpen van een adventskalender best lastig kan zijn, er is dan ook een template voor je waarin je zelf het ontwerp kunt maken. Mocht je hier niet uitkomen dan kun je er ook voor kiezen om onze ontwerper een ontwerp te laten maken aan de hand van jullie wensen. Ook is het mogelijk om te kiezen uit een aantal standaardmodellen die wij in onze galerij hebben en hier jullie logo en tekst aan toe te laten voegen door ons. Een adventskalender bedrukken is helemaal niet moeilijk!