Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Karabijnhaak: een belangrijk product voor werken op hoogte

Karabijnhaak

De karabijnhaak is een belangrijk product bij het werken op hoogte. De haak, die ook wel festonhaak of carabiner wordt genoemd, is essentieel bij het veilig werken op hoogte. De karabijnhaak wordt voor verschillende toepassingen gebruikt, bijvoorbeeld aan het einde van een leeflijn of voor tijdelijke verankeringen.

De karabijnhaak voldoet aan alle eisen en normen

Karabijnhaak Ook karabijnhaken geldt, net als voor andere veiligheidsproducten en persoonlijke beschermingsmiddelen, dat ze aan strenge eisen moeten voldoen. Zeker voor bedrijven gelden strenge regels want iedereen moet veilig zijn werk kunnen doen. Alle producten van VDSteenXXL zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle eisen en normen. Dus ook de karabijnhaak. Je kunt kiezen uit haken met een automatische of schroefvergrendeling, gemaakt van staal of aluminium. Het is ook van belang dat de haken licht zijn, zodat ze je niet belemmeren in het uitvoeren van de werkzaamheden.

Alles met betrekking tot veiligheid eenvoudig online bestellen

KarabijnhaakNaast de karabijnhaken kun je bij  VDSteenXXL ook terecht voor andere producten op het gebied van veiligheid. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld persoonlijke beveiligingsmiddelen zoals harnassen, werkkleding, werkschoenen, randbeveiliging en brandblusmiddelen. Al deze producten kunnen gemakkelijk online besteld worden via de webshop. Bij besteding van meer dan € 250,00 wordt je bestelling gratis bezorgd. Betalen kan eenvoudig met iDeal, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving. Ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Heb je nog vragen of wil je advies inwinnen? Dan kun je altijd even contact opnemen. Dit kan via de telefoon, email of door middels van de chatfunctie op de website.

Bezoek de winkel in Valkenswaard

Niet alleen online kun je terecht voor deze producten, ook in de winkel in Valkenswaard kun je onder het genot van een kop koffie kennis maken met het ruime assortiment. Je kunt je laten voorlichten en direct de verschillende producten bekijken. Je vindt de winkel aan De Vest 70 in Valkenswaard.