Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Snelle detectie met BW Ultra

Werken met gevaarlijke stoffen kan voor je het doorhebt levensbedreigende situaties veroorzaken. Wanneer er een gaslek is of er teveel stoffen tegelijk worden gebruikt, kunnen de stoffen invloed hebben op je gezondheid en gesteldheid. Hoe minder je blootgesteld wordt aan de gassen hoe beter, en daarom is het verantwoord om een gasmeter te gebruiken die meteen aan kan geven of de hoeveelheid gas in de ruimte nog wel binnen de perken blijft. Wil je een snelle detectie van deze waardes en deze ook meteen kunnen delen met de organisatie? Bestel dan via de webshop van G4S Safety Solutions de Honeywell BW Ultra. Deze geeft een nieuwe dimensie aan het detecteren van gassen en biedt de zekerheid voor veilig werken met deze stoffen.

Geavanceerd te werk

De Honeywell BW Ultra is een gasmeter met slimme technologie. Net als de andere meters van Honeywell detecteert het een of meerdere stoffen naar waarde en geeft het een waarschuwing wanneer deze waardes te hoog zijn, maar de BW Ultra doet meer. De BW Ultra registreert in zeer korte tijd de waardes, waardoor je deze binnen hebt voordat je het doorhebt. Zo kun je het risico op teveel blootstelling zo goed mogelijk vermijden. De sensortechnieken van BW Ultra zijn vernieuwd en verbeterd, zodat het snel en betrouwbaar de exacte metingen kan geven. Risicovolle gassen en VOC’s worden snel gedetecteerd en de technologie in de BW Ultra zorgt ook voor slimme connectiemogelijkheden.

Naast dat de Honeywell BW Ultra op locatie duidelijk en direct de juiste informatie afgeeft, kan deze door middel van de mobiele app ook de informatie direct doorspelen naar de organisatie. Mochten de waardes te hoog zijn, dan krijgt de organisatie meteen een melding zodat er zo snel mogelijk iets aan deze waardes gedaan kan worden, zodat het werk daarna weer goed door kan gaan. Je hoeft dan niet meer zelf alarm te slaan. Zorg voor de veiligheid van jezelf, je collega’s en andere mensen die mogelijk op de werkplek kunnen komen door de slimme BW Ultra gasmeter in te zetten en de gezondheidspunten te optimaliseren.