Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Verfsjablonen laten ontwerpen?

Bosman Reklame

Wil je jouw logo, bedrijfsnaam of internetadres op materiaal laten spuiten met verf? Laat dan verfsjablonen ontwerpen. De specialisten bij Bosman Reklame steken graag de handen uit de mouwen om verfsjablonen te laten ontwerpen die helemaal voldoen aan jouw wensen en eisen. Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Surf naar de website van Bosman Reklame en je ontdekt de verschilllende mogelijkheden. De verfsjablonen die de specialisten maken bij dit bedrijf worden gemaakt ui 2 mm dik aluminium of uit 2 mm dik PVC. De letters worden uit het materiaal gespaard. De eilandjes van de letters worden verbonden met elkaar door middel van een verbindingsstreepje. Hierdoor vallen de letters er niet uit en is het dus mogelijk om het sjabloon te spuiten of te beschilderen met verf waardoor de tekst op de ondergrond zichtbaar wordt als je het sjabloon weer verwijderd. Let erop dat de letters minimaal 25 mm hoog moeten zijn.  Bosman Reklame

Voordelen Bosman Reklame

Het grote voordeel van Bosman Reklame is dat dit bedrijf meer dan 40 jaar ervaring heeft met het maken van diverse reclame-uitingen. De ervaren vakmensen van Bosman Reklame zorgen ervoor dat je reclame-uitingen met de grootste precisie worden ontworpen. Daarnaast kun je uitgaan van een wel heel snelle doorlooptijd, zodat je dus nooit lang hoeft te wachten tot jouw product is gemaakt. Bekijk de website en ontdek diverse verfsjablonen voorbeelden, om te zien wat je kunt verwachten.

Offerte op maat nodig?

Heb je ook interesse in het laten produceren van verfsjablonen? Neem zeker dan contact op met de specialisten van Bosman Reklame. Zij staan je graag te woord en geven je advies op maat. Ben je benieuwd naar de kosten van het laten ontwerpen van een verfsjabloon voor jouw bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en je weet precies met welke kosten je rekening moet houden. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend, dus doe hier je voordeel mee.