Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Verdiepingsvloer voor een overzichtelijke ruimte

Anera

Verdiepingsvloer laten plaatsen om zo meer ruimte op de werkvloer te creëren? Tegenwoordig kun je het zo gek nog niet bedenken of het is te realiseren. Van een schitterende nieuwe kantoorpand, tot aan een extra verdieping in het magazijn. Bij Anera ben je aan het juiste adres wanneer je zoekt naar meer ruimte. Dit bedrijf beschikt namelijk over de juiste kennis en ervaring op dit gebied. Zij weten van één werkplek meerdere ruimtes te maken en dat is wel zo prettig. Bovendien zijn zij een stuk voordeliger dan wat ik elders had gezien. Voor mij was het dan ook vrij snel duidelijk dat dit bedrijf ons magazijn kan gaan redden. Nou ja, redden is een groot woord hoor. Ik bedoel meer in het feit dat wij werkruimte tekort komen en dat kunnen zij oplossen.

VerdiepingsvloerEen Verdiepingsvloer was de enige optie

Uiteindelijk ben ik voor een paar maanden terug op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons kan helpen. Het liefst waren wij op zoek naar een onderneming die een korte  wachttijd had, maar wel de kwaliteit kon garanderen waar wij naar zochten. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Anera. Hier zag ik dat het op meerdere manieren mogelijk is om een prachtige vloer te laten plaatsen.

constructie

Aangezien wij dit af wilde hebben voordat de winter aanbrak. Heb ik ervoor gekozen om hen bij ons langs te laten komen. Zo konden zij een duidelijke offerte opmaken en wist ik precies wat de kosten gaan worden. Diezelfde dag hadden wij de offerte al in de mail mogen ontvangen. De snelheid in combinatie met de service die zij verlenen is perfect. Wij hebben er uiteindelijk voor gekozen om door dit bedrijf een Verdiepingsvloer te laten plaatsen. Het resultaat is verbluffend! Mede dankzij hierdoor hebben wij enorm veel ruimte er extra bijgekregen.