Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Tweedehands horeca stoelen en tafels

Wil je tweedehands horeca stoelen en tafels kopen voor je cafetaria die je net begonnen bent of voor iets heel anders? Het kan allemaal bij Super Seat. Supers Seat is een bedrijf die vintage stoelen en tafels verkoopt. Het meeste wat ze hebben is vintage maar ze hebben ook stoelen in allerlei andere stijlen. Ze kunnen heel eenvoudig je oude stoelen en tafels opkopen. Deze knappen ze weer op en verkopen ze daarna weer door aan mensen die ze goed kunnen gebruiken. Deze tweedehands horeca stoelen en tafels zijn helemaal goed voor net beginnende bedrijven. Dit scheelt je namelijk veel geld ten opzichte van het kopen van nieuwe stoelen voor in je restaurant of cafetaria.

De website van Super Seat

Als je voor het eerst op de website komt zie je meteen wat voor winkel het is. Verder kan je ook al meteen een klein deel van het assortiment bekijken. Op de hoofdpagina staan namelijk de 3 meest verkochte stoelen bij Super Seat. Verder kan je zien dat ze een showroom hebben in Culemborg waar je het gehele assortiment heel eenvoudig kan bekijken. Daarnaast kan je op de website zien wat ze allemaal nog meer hebben dan stoelen en tafels. Ze hebben ook een kleine collectie aan barkrukken, banken, klapstoelen, podiumdelen, keukenapparatuur en tot slot een kleine lounge collectie.

De showroom

De showroom van Super Seat ziet er heel goed uit. Het hele assortiment kun je in de winkel bekijken. Deze winkel licht in Culemborg. Dit licht ongeveer 20 minuutjes rijden vanaf Nieuwegein. De showroom is heel eenvoudig te bereiken met de auto of met de fiets als je in de buurt woont.