Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Tips om je tuin een nieuwe lente look te geven

Tips om je tuin een nieuwe lente look te geven

De lente komt er weer aan en dus zullen veel mensen meer van hun tuin gaan genieten. Des te leuker het is, als je tuin er helemaal lente-proof uit ziet. Misschien wil je graag nieuwe meubels of vooral nieuwe accessoires. Ben je zelf een echte doe het zelver, of koop je liever alles in de winkel? Wat je ook van plan bent, nu is het moment om lekker te gaan rondsnuffelen naar inspiratie. Daarmee helpen we je hier een handje op weg.

De laatste trends in tuinmeubelen

Welke tuinmeubelen deze lente helemaal in de mode zijn, zullen we je haarfijn uitleggen. Dit jaar staat de balans tussen felle kleuren en aardse tinten centraal. Zo kun je ervoor kiezen om alle meubelen in het wit en bruin/beige te kiezen, met daarbij accessoires in felle kleuren. Als je graag zelf aan de slag gaat met het maken van je eigen tuinmeubelen, is het geen overbodige luxe om een haakse slijper te kopen. Daarnaast is ook een boormachine en een aantal schroeven vaak noodzakelijk. Kies dan materialen in de kleuren die je wilt en ga lekker aan de gang. Koop je meubels liever in de winkel? Let dan goed op de kwaliteit van de materialen, deze moeten wel tegen zowel regen als zon kunnen.

De hipste lente accessoires voor in je tuin

Nu je de meubels hebt, is het tijd om je tuin verder aan te kleden. Op internet kun je verschillende stijlen vinden als inspiratie voor je eigen tuin. Ga je voor een landelijke, moderne of misschien wel een fantasierijke sfeer? Lente staat in ieder geval natuurlijk voor bloemen en planten. Naast dat je deze gewoon op de grond kunt zetten, kun je ze ook laten hangen of in speciale kasten zetten. Dit soort kasten kun je zelf met een haakse slijper maken en zorgt voor dat extraatje in creativiteit en originaliteit. Ook zie je de gekleurde kussens weer helemaal terugkomen. Met een paar kussens met verschillende opdrukken zorg je voor een ‘pop of colour’ in je tuin.