Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Haal het meeste uit uw werkorders met Fieldbuddy Digitale Werkbon

Elke dienstverlener heeft weleens te maken gehad met verloren papieren, onleesbare handschriften of zelfs onvolledige werkorders. Dit kan zorgen voor frustraties bij zowel de werknemers als klanten, waardoor de efficiëntie en kwaliteit van uw dienstverlening afneemt. Gelukkig is er een oplossing die deze zorgen wegneemt. Maak kennis met Fieldbuddy Digitale Werkbon, een alles-in-één oplossing voor het beheren en afhandelen van werkorders en serviceactiviteiten. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen die Fieldbuddy Digitale Werkbon biedt en hoe het uw onderneming kan verbeteren.

 

Geen papierwerk meer

 

Fieldbuddy Digitale Werkbon maakt het mogelijk om papierwerk te elimineren. Maak gebruik van digitale formulieren die eenvoudig ingevuld worden op een mobiel apparaat of tablet. Het digitale systeem vereenvoudigt het proces van het registreren van werkorders, het aanmaken van facturen en zelfs het rapporteren van service problemen. Dit betekent dat uw werknemers nooit meer een klus zullen verlaten zonder alle nodige gegevens te hebben verzameld.

 

Eenvoud in planning

 

Met de planningsmodule van Fieldbuddy kunt u uw werknemers beter inplannen voor de klussen. U kunt precies zien welke klussen nog moeten worden uitgevoerd en bij welke klanten. Op deze manier kunnen uw werknemers efficiënter worden ingezet en kunnen er meer klussen tegelijkertijd worden uitgevoerd. Het systeem zorgt er ook voor dat werknemers indien nodig extra informatie ontvangen over de klus of contact opnemen met de klant voor verduidelijking.

 

Transparantie in communicatie

 

Het gebruik van Fieldbuddy Digitale Werkbon zorgt ervoor dat communicatie tussen werknemers en klanten transparanter wordt. Bijvoorbeeld, wanneer een werknemer ter plaatse veranderingen moet aanbrengen in een opdracht, kan dit worden opgenomen op het formulier en onmiddellijk naar de planning worden gestuurd. Bovendien kan de klant worden geïnformeerd over de aanpassing en kan hij deze zelf bevestigen op het digitale formulier.

 

Snellere facturatie

 

Het facturatieproces wordt ook eenvoudiger met Fieldbuddy Digitale Werkbon. Alle benodigde informatie wordt opgenomen in het formulier, waardoor er geen extra tijd nodig is om gegevens op te zoeken. Hierdoor kunnen facturen sneller worden verstuurd en worden er minder fouten gemaakt, waardoor de tevredenheid van de klanten stijgt.

 

Verbeterde efficiëntie

 

Het systeem van Fieldbuddy Digitale Werkbon is eenvoudig te gebruiken, waardoor uw werknemers minder tijd verliezen aan het papierwerk en zich meer op de uitvoering van de klus kunnen concentreren. De digitale formulieren zijn gemakkelijk in te vullen en het systeem stuurt automatisch notificaties naar de juiste personen, waardoor de communicatie efficiënter wordt. Dit resulteert in een hogere productiviteit en klanttevredenheid.

 

Het gebruik van het Fieldbuddy Digitale Werkbon-systeem biedt talloze voordelen voor uw onderneming en medewerkers. Het zorgt voor meer efficiëntie en productiviteit, minder fouten, minder papierwerk en een betere klanttevredenheid. Door het elimineren van papierwerk en de verbeterde communicatie, worden de diensten efficiënter en transparanter. In de huidige tijd waarin digitalisering steeds belangrijker wordt, is Fieldbuddy Digitale Werkbon de perfecte oplossing om het werkorderproces van uw onderneming te verbeteren.

Bron: fieldbuddy.com/nl