Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Tip: plastic tassen bedrukken bij Maxtassen.nl

maxilia-logoEen van de tips die ik startende ondernemers wil meegeven, is het belang van een goede zelfpromotie. Waar je bijvoorbeeld aan kunt denken is plastic tassen bedrukken bij Maxtassen.nl, hetgeen je veel voordeel oplevert. Heb je een eigen zaak en deel je plastic tassen bij je producten uit, dan kun je deze natuurlijk net zo gemakkelijk bedrukken met je eigen logo. Zo sla je twee vliegen in één klap en combineer je een noodzakelijk iets met iets wat je ook nog eens voordeel oplevert.

Denk (nood)zakelijk

Sta je op een zakelijke driesprong in het leven, kies dan altijd het pad dat het meest logisch klinkt. Zelfs het noodzakelijke kan hier zakelijk worden namelijk. Commercieel denken uit zich op allerlei terreinen en dus ook op deze manier: maak gratis reclame met het meegeven tassen, die vervolgens in het straatbeeld weer te zien zijn. Enkele mogelijkheden die je voor plastic tassen bedrukken bij Maxtassen.nl hebt, zijn de volgende.

52

Een prima vierkante tas, simpel in wit waardoor het logo er echt uitspringt. Dit soort tassen kun je bestellen met een handvat in de vorm van een lus. Dit soort tassen is al vanaf zeven cent per tas te verkrijgen, een verwaarloosbaar bedrag bij elke bestelling.

59

Natuurlijk kun je ook kiezen voor tassen waarbij het handvat geïncorporeerd zit in de tas zelf, en een voordeel hierbij is onder meer dat dit soort tassen al vanaf een prijs van drie cent per stuk te krijgen is. Zoals je ziet is dit model volledig bedrukt in full colour, hetgeen de tas een zeer opvallend uiterlijk geeft. Max Tassen, onderdeel van Maxilia, biedt een lage prijs tegen een zeer hoge kwaliteit – een die je de zo welkome promotie voor je winkel of merk oplevert.