Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Social media

Social media

Je hebt tegenwoordig enorm veel social media platformen en social media wordt steeds belangrijker is ons leven. We kunnen niet meer zonder. We gebruiken social media niet alleen om leuke foto’s te delen en te bekijken maar ook om in contact te blijven met elkaar. Whatsapp bijvoorbeeld valt ook onder social media terwijl de meeste mensen alleen aan Instagram, Facebook en LinkedIn denken bij het woord social media. De gemiddelde Nederlander gebruikt 4,2 social media platformen. In de leeftijdscategorie 20 tot 39 jaar is dit zelf 5,6 platformen. Het derde grootste platform Instagram is zelf met 11% gestegen afgelopen jaar, dit is natuurlijk een enorme stijging voor zo’n groot platform. Zo zie je dus wel dat social media niet weer weg te denken is uit ons leven, en het zal nog steeds blijven groeien de komende jaren.

Social media marketing

Omdat social media zo groot is kun je hier ook veel geld mee verdienen. Denk maar eens aan alle marketing die via de platformen wordt gedaan. Bedrijven vinden dit vaak lastig om zelf te doen en daarom kiezen veel bedrijven voor social media uitbesteden. Wanneer je je social media laat uitbesteden bespaart je dit een hoop tijd en eventueel geld. Het kan je namelijk veel geld kosten als je geld uitgeeft aan bijvoorbeeld Facebook campagnes die niet goed werken.

Geen kopzorgen meer

Social media laten uitbesteden scheelt je ook nog eens veel stress. Of je nou campagnes maakt of zelf berichten post. Je weet nu dat de campagnes in de handen liggen van specialisten en dus dat het goed gebeurd. Maar ook het berichten posten kun je laten uitbesteden, hierdoor hoef je geen rekening meer te houden met nieuwe dingen verzinnen en elke keer op tijd alles posten. Ook dit scheelt je enorm veel kopzorgen.