Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Suit up Now heeft voor een betere uitstraling gezorgd

Ik heb iemand in mijn omgeving kunnen attenderen op de firma Suit up Now om de horecakleding die hier geheel naar wens en stijl wordt ontworpen. Deze firma heeft het zo mooi en goed gedaan dat ik heb besloten hier een blog over achter te laten op mijn site. Want er is echt een verschil tussen de vele aanbieders die je op internet kunt vinden als het gaat om bedrijfskleding en deze firma. En daarom ben ik blij dat ik iemand weer boven verwachting goed heb kunnen adviseren. 

Alleen maar positieve reacties over de bedrijfskleding

Suit up Now heeft vakmensen in dienst met jaren lange ervaring. Zij maken drie concepten nadat zij alle wensen vooraf uitvoerig met je bespreken. Ik heb met het hele traject mee mogen kijken en ook was ik aanwezig toen er een definitieve keuze moest worden gemaakt. Om eerlijk te zijn stond ik echt verteld van het eindresultaat en ook de mensen die er in werken. Een gepaste bedrijfskleding is een goede representatie voor je bedrijf. En zeker in de horeca, dan willen de mensen schone en frisse mensen zien, en dat lukt nu zeker met deze kleurrijke kleding. Eens iets anders dan zwart of wit wat je eigenlijk bij de meeste horeca aantreft. De collega,s van mijn goede vriend zijn nu direct te herkennen en zijzelf zijn hier zeer positief over te spreken.