Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Vertaler Nederlands Spaans gezocht!

Een Vertaler Nederlands Spaans gezocht! Ik zal je in het kort uitleggen wat hiervan de reden is. Voor enkele maanden terug werden wij benaderd door een bedrijf uit Spanje. Het bericht hebben wij met enige moeite weten te vertalen en daar ben ik onwijs tevreden over. Wij kregen al vrij snel te horen dat het bedrijf een samenwerking met ons aan wilt gaan. Ons werd gevraagd of dat wij hier interesse in hebben en dat hadden wij zeer zeker! Wij werken al een kleine vijf jaar samen met dit bedrijf en dat verloopt erg goed. Echter staat er niks op papier aangezien de communicatie tussen ons niet vloeit.

Vertaler Nederlands SpaansOplossing gezocht met een Vertaler Nederlands Spaans!

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons kan helpen om de documenten te vertalen. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik terecht op de website van sigvcooperatie.nl. Op de website van dit bedrijf zag ik al vrij snel dat dit voor hen een gemak is om uit te voeren. Toch had ik nog wat vragen die ik graag beantwoord wilde hebben alvorens ik besluit om akkoord te geven.

Vertaler Nederlands Spaans

Een vriendelijke stem aan de andere kant  van de lijn heeft mijn vragen netjes aangehoord en hier ook een duidelijk antwoord op gegeven. Zo was het voor mij overzichtelijk en wist ik zeker waar ik aan toe was. Ik heb ervoor gekozen om mijn project aan hen over te dragen. Zij gingen er vrijwel direct mee aan de slag en nog geen uur later had ik het al in mijn mail ontvangen. Een geweldige service die zij verlenen is ideaal! Bovendien zijn de kosten die zij hanteren een stuk lager vergeleken met wat ik elders heb gezien.

Ik ben dit bedrijf dan ook echt dankbaar dat zij ons hiermee hebben geholpen. De samenwerking staat nu officieel op papier en het is door ons beide ondertekend.