Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

maxilia-logoWat zijn Max bidons?
Als je wel eens op de website Maxilia.nl hebt gekeken, heb je de term Max bidons en bidons bedrukken misschien wel eens voorbij zien komen. Dit zijn namelijk bidons die door Maxilia.nl verkocht worden, nadat de bidons met jouw bedrijfslogo of bedrijfsslogan bedrukt worden. Meer over de bidons van Maxilia.nl, lees je op deze pagina.

Waarvoor kan ik deze bidons gebruiken?
De bidons van Maxilia.nl kunnen besteld worden voor verschillende doeleinden. De meeste mensen die de bidons van Maxilia.nl bestellen, zijn ondernemers die op zoek zijn naar een leuk geschenk voor hun zakelijke relaties, leads of bestaande klanten. Wil je jouw klanten bijvoorbeeld in het zonnetje zetten met een leuk cadeaupakket of wil je jouw zakelijke relaties bedanken voor hun jarenlange inzet en/of financiële steun? Dan kun je jouw cadeaupakket uitbreiden met een bidon van Maxilia.nl en je geeft niet alleen een leuk cadeau weg, maar ook een promotiemiddel voor jouw bedrijf.

306_Tacx-Shiva-template12

Bidons bestellen voor sportevenementen

Daarnaast is het niet alleen mogelijk om bidons te bestellen voor zakelijke relaties, leads en klanten, maar kun je de bidons van Maxilia.nl bijvoorbeeld ook bestellen voor een sportevenement. Zo kun je bidons laten bedrukken met het logo van het door jou georganiseerde sportevenement, om de bidons uit te delen aan de deelnemers van het evenement. Op deze manier geef je de deelnemers van jouw evenement niet alleen een leuk cadeau, maar geef je ze ook een subtiel promotiemiddel voor jouw bedrijf.191_source