Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Leuke bedankjes voor de opening van haar zaak

Als je op zoek bent naar de leukste bedankjes voor bijvoorbeeld een jubileum of een feestje of in het geval van mij een opening van een nieuwe zaak. Dan heb ik een uitstekend adres hiervoor gevonden. Namelijk, memoriae.nl. Hier vind je erg leuke geschenken die je als een groot gebaar kunt geven aan klanten is wat ik mijn nichtje voorstelde. Ik help haar met het opzetten van haar onderneming. Nu zij de opening heeft gevierd met een feestje vond ik het een erg leuk idee om haar op deze site te attenderen.

Het zag er allemaal erg netjes uit

De bedankjes zullen erg gewaardeerd worden vertelde ik haar en gelukkig stemde zij hiermee in. Het concept heeft zij zelf gemaakt en toen de bestelling binnen was ben ik wel even zo nieuwsgierig geweest om deze eens goed te bekijken. Het was allemaal erg netjes verpakt en de geschenken zagen er erg netjes uit. Op deze manier kun je met een gerust hart wel iets weggeven. En wat een toepasselijk iets als je “vergeet me nietjes” weggeeft. Ik moest er ook wel weer een beetje om lachen, die gekke griet weet heel goed hoe zij klanten moet binden. Enfin, het is zeker een aanrader om eens op deze site te kijken om te zien wat ik bedoel met dit goede adres.