Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Kerstpakkettenplaza is de tip die ik kreeg

Rituals

Kerstpakkettenplaza, het is een adres om te onthouden is wat een kennis mij vertelde toen ik deze tip kreeg. Ik gooide zomaar eens in de groep wie er nog een goed adres weet waar je leuke eindejaarsgeschenken kunt bestellen. Natuurlijk ben ik eens naar de website gegaan om te kijken of ik hier zou kunnen slagen. Dit wist ik al snel zeker omdat hier een zeer ruime keuze in diverse thema’s aanwezig is. Daarom wil ik deze tip ook graag delen met de lezer van dit blog want wanneer je op de website kijkt, dan zal je snel zien dat ik niets teveel heb gezegd. 

Bij Kerstpakkettenplaza kun je kiezen voor een cadeaubon, drankenpakket, dinerpakket, Rituals-pakket, sint-pakket, traditioneel en ga zo maar door. 

 

Kerstpakkettenplaza

 

Kerstpakkettenplaza brengt je vanzelf op een idee

Kerstpakkettenplaza zal je vanzelf op een leuk idee brengen mocht je dit nog niet hebben. Het leuke van deze website is ook dat je hier voor een volgend jaar beslist weer iets anders, unieks, kunt vinden. Ook voor de klanten die je een bedankje wil sturen is hier een leuk gebaar te bestellen. Maar wat ook mogelijk is, is het samenstellen van je eigen pakket. Echter zal je dit wel bij een van de locaties van dit bedrijf moeten doen. Wanneer je je bestelling hebt gedaan dan kun je aangeven wanneer je deze wilt verwachten. Wij gaan met ons bedrijf twee weken dicht tijdens de kerstdagen en oud en nieuw. Omdat er een aantal mensen voor die tijd al vrij zijn, heb ik besloten om de pakketten al wat eerder uit te delen. Om eerlijk te zijn kan ik niet wachten op de leuke reacties die ik zal krijgen want ik weet nu al zeker dat dit bij alle 60 medewerkers in de smaak zal vallen. 

Neem zelf snel een kijkje op de website!

 

Drankenpakket