Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Eindejaarsgeschenken kopen doe je niet zomaar

Promotie

Elk jaar krijg ik weer hetzelfde probleem voorgeschoteld. Namelijk een eindejaarsgeschenk kopen. En het wordt vooral moeilijk omdat ik elk jaar weer een ander persoon krijg op mijn lootje die weer hele andere interesses heeft. Als ik elk jaar mijn vader zou krijgen op mijn lootje dan was het een stuk makkelijker om een geschikt eindejaarsgeschenken te vinden. Omdat ik mijn familie niet heel vaak zie (eigenlijk alleen met kerst) is het voor mij heel moeilijk om een geschikt cadeau voor hem of haar te vinden. Dit jaar had ik mijn nichtje getrokken op mijn lootje. Het enige voordeel wat ik daar aan had is dat ze jong is. Een kindercadeau heb je namelijk zo gevonden.

Promotie

De winkelmand stond op een prijs van 15 euro, precies goed!

Op internet ging ik kijken naar een leuk kindercadeau. Helaas werd het toch iets moeilijker dan gedacht. Omdat geen geschikt (groot) cadeau kon vinden, besloot ik om een aantal kleine cadeautjes te kopen en die in een doos te doen. Een soort kerstpakket maar dan voor kinderen. Op de meeste sites vond ik artikelen maar die waren te duur voor mij. Maar toen ik op de site van Promotie kwam, wist ik zeker dat ik hier wel zou gaan slagen. Ik zag al veel leuke cadeaus en plaatste het in mijn winkelmand. Uiteindelijk had ik 10 leuke cadeaus en stond de winkelmand op een prijs van 15 euro. Precies goed dacht ik!

Ik zag mijn nichtje stralen

Promotie

De eindejaarsgeschenken bestonden uit krijtjes, springtouw, snoepjes, een knutselpakket en nog meer leuke kleine cadeautjes. Ik vond het idee van mezelf erg leuk en wist zeker dat mijn nichtje dit ook zou gaan vinden. En ja, dit kopte uiteindelijk ook. Toen de avond aanbrak en zij aan de beurt was met het uitpakken, zag ik haar helemaal stralen. Ik straalde ook en wist zeker dat ik de uitblinker was van de avond met mijn idee.