Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Goedkoop pennen bedrukken

pennen bedrukken

Al een geruime tijd was ik zoekende naar een leuke vorm van promotie. Totdat een werknemer van mij vertelde over pennen bedrukken. Zij raadde het mij aan om honderden pennen en notitieblokken te laten maken, met het logo van mijn onderneming daarop afgebeeld. Pennen bedrukken en notitieblokken zijn namelijk erg populair want vrijwel iedereen schrijft en/of maakt aantekeningen/notities.  Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die voor mij deze notitieblokken en pennen kon gaan bedrukken. Natuurlijk bekeek ik het internet en via het internet belandde ik uiteindelijk op de website van pennen-bedrukken.nl.

Bij deze aanbieder had ik de mogelijkheid om honderden pennen en notitieblokken te laten bedrukken voor een schappelijke prijs. Na lang wikken en wegen nam ik op een begeven moment het besluit om een bestelling te plaatsen bij de bovenstaande aanbieder.

Pennen drukken

Een aanrader voor u!

Dankzij de bovenstaande aanbieder werd mijn bestelling dezelfde week nog aangeleverd. Zo snel als mogelijk heb ik personeel de pennen en notitieblokken laten uitdelen aan voorbijganger. In dezelfde maand namen een aantal klanten contact met mij door deze vorm van promotie. Deze promotieactiviteit heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen en er zijn goede resultaten behaald.

Bent u als ondernemer zoekende naar een goede vorm van promotie? Dan bent u bij de bovenstaande aanbieder aan het juiste adres. Zij leveren u pennen en notitieblokken voor een schappelijke prijs. De kwaliteit van deze pennen en notitieblokken zijn hoogwaardig, dat terwijl de prijzen erg voordelig zijn.

Kwaliteit