Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Gebruik de huisstijl van je bedrijf

vlam

Wanneer je een geschenk weg wilt geven moet deze wel herkenbaar zijn, misschien heb je wel een huisstijl ontwikkeld met een logo en bepaalde kleuren. Door gebruik te maken van aanstekers bedrukken, kun je deze stijl ook meenemen. Kleuren en afbeeldingen zijn namelijk eenvoudig te bedrukken op de verschillende modellen aanstekers, je kiest het gewenste model en aanstekers.nl zorgt dat de gewensten teksten en afbeeldingen er perfect en strak op komen te staan.

 

Maak gebruik van verschillende kleuren

In de meeste gevallen worden bij een logo meerdere kleuren gebruikt, bij aanstekers bedrukken is dit ook eenvoudig toe te passen door aanstekers.nl. De technieken zijn tegenwoordig zodanig dat alle kleuren mogelijk zijn, samen of apart van elkaar. Omdat de aanstekers die je gebruikt ook een bepaalde kleur heeft, maak je de mooiste combinaties met de aansteker en je huisstijl. Weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van de webshop.

aansteker

 

Allerlei modellen beschikbaar

Wanneer je denkt dat je beperkt bent met aanstekers bedrukken, kijk dan even in de webshop van aanstekers.nl in het assortiment. Werkelijk allerlei verschillende modellen aanstekers, van zeer voordelig tot luxe aanstekers om te gebruiken. Naar gelang je budget maak je een goede keuze, laat je erop drukken wat je wenst en je hebt de perfecte aansteker om uit te delen. Natuurlijk kun je ook meerdere modellen kiezen en er een mix van maken, of een setje maken met een aansteker met opener en nog een ander model.