Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Container wanneer je die nodig hebt

haven

Gebruik je niet heel veel een container dan is het een verstandig plan om aan containerverhuur te doen, op deze manier heb je niet de lasten maar wel de lusten van de container. Je huurt er een als je hem nodig hebt, wil je er weer vanaf na gebruik dan neem eenvoudig weer contact op met gebrvermeertransport.nl. Voor tijdelijke opslag zijn de containers zeer geschikt, bijvoorbeeld tijdens het verbouwen of bouwen van een woning.

 

Huur een extra kantoorruimte

 

Wanneer je aan containerverhuur denkt, denk je aan een stalen container waarmee je producten en materialen op kunt slaan of kunt vervoeren. Maar er is veel meer mogelijk met een container, de containers kunnen zo worden omgebouwd tot een extra kantoorruimte of kantine. Het is geen probleem om er ramen, deuren in te plaatsen. Maar ook het plaatsen van verwarming, ventilatie en airconditioning is mogelijk. Zo heb je een luxe extra ruimte, desgewenst kunnen er meerdere delen aan elkaar worden geplaatst zodat je een mooie grote ruimte hebt. 

containerverhuur

Kies het goede formaat

 

Met containerverhuur ben je gelukkig niet beperkt tot een speciaal formaat, welke je ook nodig hebt kun je huren bij gebrvermeertransport.nl. Over het vervoeren van de container hoef je ook geen zorgen te hebben, alles kan van a tot z worden verzorgt voor een voordelige vaste prijs. Geen addertjes onder het gras, of extra kosten die er achteraf nog bij komen. Heb je speciaal vervoer nodig voor het vervoeren van grote tot zeer grote objecten, geen probleem ook dat kan op een professionele manier worden geregeld.