Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Beschikken jouw magazijnmedewerkers al over een heftruckcertificaat?

wesseldijk

heftruckcertificaat

Ik heb door de jaren heen behoorlijk veel ervaring opgedaan in verschillende branches. Zoals jullie op mijn pagina kunnen lezen ben ik werkzaam geweest bij verschillende bedrijven, voornamelijk eigen ondernemingen. Ik heb dan ook vooral veel kennis opgedaan in de branche transport. Ik het artikel van vandaag wil ik dan ook even stilstaan bij een rijschool die mij vroeger enorm goed geholpen heeft. Ik moest namelijk mijn heftruckcertificaat. Ondanks dat ik er niet vaak gebruik van maakte, was dit weliswaar noodzakelijk. Vooral om veiligheidsredenen. Maar omdat ik deze naam laatst weer zag, moest ik gelijk aan vroeger denken. Zij zijn de afgelopen jaren dan ook enorm gegroeid in positieve zin.

wesseldijk

Onder code 95 valt ook het behalen van dit certificaat

Deze verkeersschool zit gevestigd in Arnhem, Nijmegen, Ede en Tiel. Zij hebben in deze regio dan ook een hoge reputatie. Zo hebben meerdere mensen binnen mijn familie hier ook hun rijbewijs B gehaald. Dit is hier namelijk ook mogelijk. Zowel particulieren als zakelijk bestuurders kunnen hier terecht voor een scala van opleidingen. Het is dan ook zeker de moeite waard de website verkeersschoolwesseldijk.nl eens te bezoeken en te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen.

contactZoals gezegd valt het behalen van een heftruckcertificaat ook onder code 95. Wanneer jij manager bent van een magazijn moet je hier dan ook goed opletten. Alle medewerkers die zo’n machine besturen dienen een opleiding hiervoor te volgen. Dit om incidenten te voorkomen zoals het rijden over voeten met een zware vorkheftruck. Chauffeurs dienen zich hier dan ook van bewust te zijn. Veiligheid dient overal gewaarborgd te worden.