Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Begin een franchise adviesbureau

Werk je in de administratieve sector of iets dat met het vakgebied te maken heeft en wil je graag een franchise adviesbureau beginnen? Dan ben je bij Kubus aan het juiste adres.

Gebruik van de naam

Kubus is een coöperatie waarbij al veel kantoren door het gehele land zijn aangesloten maar ze hebben nog ruimte voor nieuwkomers. Als je reeds een eigen adviesbureau hebt, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsadministratie, belastingen of de boekhouding voor andere bedrijven verzorgt blijf je als franchisenemer gewoon eigenaar van je eigen kantoor maar kun je wel gebruik maken van de kennis en ervaring van andere franchisenemers die aangesloten zijn bij Kubus. Je mag ook hun naam voeren.

Dingen die voor je geregeld worden

Tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van diverse voorzieningen die voor je geregeld kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vervanging voor als je zelf niet aanwezig bent of advies in zaken waar je zelf niet helemaal uitkomt. Ook trainingen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je gebruik maken van een algemene kennisbank of je ervaringen delen met anderen op een forum.

Lees eerst wat er allemaal mogelijk is

Voor de mogelijkheden, kosten, de doelgroep en alles wat er te maken heeft met het franchisenemer worden als je een adviesbureau runt kun je het beste even kijken op de website van Kubus. Hierop vind je de nodige informatie en als er iets niet duidelijk is kun je ook altijd contact opnemen.