Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Aanrader: Tip: Betrouwbaar incassobureau no cure no pay

incassobureau no cure no pay

Spijtig genoeg komt het wel eens voor dat een klant zijn openstaande facturen niet wilt betalen. De weigering van het betalen kan meerdere redenen hebben als voorbeeld: de klant heeft geen geld om de facturen te betalen. Maar wanneer de werkzaamheden verricht zijn verwacht ik natuurlijk dat de klant betaald. Sterker nog de klant is verplicht om te betalen wanneer er voldaan is aan de werkzaamheden. Wanneer een klant na een aantal facturen nog niet heeft betaald dan huur ik meestal een incassobureau in. Maar ik zelf had een aantal vervelende ervaringen beleefd aan incassobureau’s. Simpelweg omdat het inhuren van een incassobureau geld kost en als er geen geld bij de klant werd verhaald dan leed ik alleen maar nog meer verlies. Gelukkig ben ik terecht gekomen bij Bill incasso incassobureau no cure no pay. Incassobureau no cure no pay houdt namelijk in dat ik alleen hoeft te betalen als er daadwerkelijk geld wordt verhaald bij de klant. Zodoende kwam ik ook tot het besluit om gebruik te maken van deze mogelijkheid.

incassobureau no cure no pay

Bill incasso is geweldig

Dankzij Bill incasso heeft de klant uiteindelijk alsnog betaald. Sindsdien huur ik Bill incasso in voor alle openstaande facturen die niet betaald worden. Simpelweg omdat ik alleen hoef te betalen als er daadwerkelijk geld wordt verhaald bij de klanten. Mijn ervaring met Bill incasso is geweldig en ik raad het u dan ook aan om gebruik te maken van de diensten, die worden aangeboden door Bill incasso.

Bill incasso