Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Zakelijke markt heeft baat bij BTO

btoNog een bijzondere bijdrage voor de zakelijke markt, want ben je ondernemer en sta je op een zakelijke driesprong in het aanschaffen van nieuwe hard- en software, lees dan dit bericht. Vandaag zal ik het bedrijf BTO, dat onderdeel is van het overkoepelende N4ALL, wat verder uit- en toelichten.

Build to order: de laptop wordt speciaal voor jou gebouwd

11Sinds 2000 bestaat dit bedrijf al en vanaf ongeveer 2005 kun je stellen dat er sprake is van een grote groei binnen de gelederen. Geen wonder ook, want toen begon het concept en de meerwaarde van het op maat laten maken van een laptop pas echt door te dringen bij het volk. Gamers weten al jaren hun weg naar BTO te vinden en dat mag niet verbazen, want met allerhande handige snufjes is een simpele laptop zo uit te bouwen tot een voor jouw situatie geschikt exemplaar. Gamers hebben bijvoorbeeld veel aan extra schijfruimte en een snelle processor. Voor de zakelijke markt zijn er op het terrein van hard- en software natuurlijk ook tal van mogelijkheden te bedenken. 1Heb je niet zoveel aan een Windows licentie voor de specifieke werkzaamheden die er op de laptop gaan plaatsvinden, maar heb je wel baat bij veel extra geheugen of een super snelle SSD? Dan is het wellicht interessant in je eigen situatie om ook een notebook op maat te laten maken.

Het leuke is, je hoeft er niet eens veel aan kwijt te zijn. Mijn eigen computer bijvoorbeeld, kostte me krap vierhonderd euro. Geen geld dus, en dat voor een op maat gemaakte pc! Het leuke is dat je je laptop dus geheel zelf kunt samenstellen, naar gelang je eigen voorkeuren en wensen met betrekking tot het gebruik. Ze noemen dit ook wel het build to order concept en dat is precies wat het bedrijf BTO hanteert – en tot in de puntjes beheerst! De laptops worden dus eigenhandig voor je geproduceerd naar aanleiding van jouw wensen – en dus heb je er zelf altijd enorm veel baat bij!

Meer verhalen