Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Wilt u een villa architect in de arm nemen?

Villa architect

Vrienden van ons hebben in het hoge noorden van het land een enorm stuk grond gekocht. Dit hebben ze ongeveer twee jaar geleden gekocht met het doel er een mooie villa te laten bouwen. Echter sloeg de pandemie toe met als gevolg de eerste volledige lockdown. Ze hebben het toen gelaten voor wat het is omdat het door de pandemie lastig afspraken maken was. De tijd van de pandemie hebben zij benut op rustig uit te vinden wat voor soort villa zij willen laten zetten op dat stuk grond van hen. Ze hebben inmiddels een aardig beeld van hoe het moet worden en dus wordt het tijd om te gaan kijken naar een goede villa architect. Samen zijn we op het internet gaan zoeken naar een villa architect. Dit leverde zo’n beetje alle sites op die ook maar in de verste verte iets te maken hadden met een architectenbureau. We zijn gaan kijken naar sites die hen aanspreken en sites die echt een villa architect hebben. Nadat we die schifting hadden gemaakt bleven er een aantal sites over die allen specifiek een villa architect hebben, uiteindelijk bleef er een site over en dat is de site atelier3.nl. Deze site biedt veel informatie over de verschillende bouwstijlen maar ook over wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen van een huis. Deze site heeft een villa architect en daar is het hen in eerste instantie om te doen. We hebben contact gelegd en aangegeven dat we op zoek zijn naar een villa architect voor een nieuw te bouwen villa. Het eerste contact was erg fijn en er is een afspraak gemaakt om te kijken wat deze villa architect voor hen kan gaan betekenen. De afspraak is inmiddels geweest en onze vrienden hebben ons laten weten dat zij hun villa architect hebben gevonden. Door deze site hebben vrienden van ons een architect kunnen vinden die hij hen past. Zonder deze site zouden zij niet nu al zover geweest zijn met de concrete plannen voor de nieuw te bouwen villa in het hoge noorden van het land. Fijn bureau om mee te werken.

Dit is de site waar u zijn moet als u een villa architect in de arm wilt nemen

Wanneer u een architect zoekt voor een project, dan wilt u uiteraard iemand die zijn vak volstaat. Die de wet en regelgeving kent en die realistisch met u mee kan denken. Deze site heeft alle criteria aan boord om al uw wensen ten aanzien van het project te vervullen, mits dit past binnen alle geldende kaders.

Wilt u uw droomhuis ook werkelijkheid laten worden?

Dankzij de website atelier3.nl, hebben vrienden van ons een fantastisch architectenbureau gevonden die een prachtig ontwerp voor hen heeft getekend van de villa die zij willen laten bouwen. Wij zijn dan ook erg tevreden over deze site omdat:

  • Zij op de juiste momenten met u meedenken
  • Zij over veel vakkennis beschikken
  • Zij een uitstekende service verlenen

Mocht u overwegen een architect in te schakelen, dan kunnen wij u deze site van harte aanbevelen.