Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Wil je schuttingen plaatsen tegen de beste prijs?

Schutting plaatsen tegen de beste prijs? Dat begint allemaal bij het lezen van dit artikel! 

Op welke website zie je het tegenwoordig niet? De belofte dat je daar echt voor de voordeligste prijs iets kunt bestellen. In de realiteit pakt dit toch echt vaak anders uit. Zo worden er tijdens het bestelproces ineens extra kosten in rekening gebracht, zoals verzendkosten, belastingen en andere toeslagen. Dit geldt ook voor websites die het schutting plaatsen aanbieden. Dit is natuurlijk super frustrerend en zorgt ervoor dat je veel tijd kwijt bent om het internet af te speuren naar de partij die het schutting plaatsen daadwerkelijk voordelig aanbiedt. Gelukkig hebben wij nu het antwoord voor je gevonden. Op de website van schuttinggigant.com kun je namelijk een schutting plaatsen en deze helemaal naar wens samenstellen tegen de beste prijs. Ook komen er geen extra onverwachte kosten tevoorschijn. We vertellen je in het artikel hieronder graag meer over de mogelijkheden van dit bedrijf, zodat jouw schutting plaatsen helemaal geen hoofdprijs hoeft te kosten.

De test: schutting plaatsen tegen voordelige prijs

Wij hebben een aantal mensen in onze omgeving gevraagd om op onderzoek uit te gaan en onze vraag te beantwoorden: “Is Schutting Gigant daadwerkelijk het bedrijf waar je terecht kunt voor het voordelig schutting plaatsen?”. Zij hebben onder andere navraag gedaan bij fysieke en online bedrijven en daar ook (vrijblijvende) offertes opgevraagd. Al snel kwamen zij tot de conclusie dat veel bedrijven niet transparant zijn over de kosten die op de offertes benoemd worden. Zo meldt één van de mensen die meedeed aan het onderzoek, dat ze op een website een super voordelige schutting had gevonden die ook geplaatst kon worden door het bedrijf. Toen ze echter de offerte ontving bleek dat er een meerprijs werd gevraagd voor het schutting plaatsen. Niet zo gek natuurlijk, maar de kosten van het plaatsen lagen bijna drie keer zo hoog als de schutting zelf. Al met al resulteert dit erin dat je alsnog veel geld kwijt bent, als je op dergelijke offertes ingaat. Van de vijf deelnemers aan het onderzoek, concludeerde iedereen dat inderdaad de website van Schutting Gigant het plaatsen en ontwerpen van een schutting het voordeligst aanbieden.

Waardoor is Schutting Gigant de geschikte partij voor schutting plaatsen?

Uiteraard hebben we bij onze vijf deelnemers ook navraag gedaan waarom ze nou juist deze partij als zo prettig hebben ervaren voor het schutting plaatsen. Een eenduidig antwoord dat veelal volgde uit deze gesprekken was de transparantie in de offerte. Deze kregen ze zonder een account aan te maken of persoonlijke gegevens achter te laten al te zien op de website. Hiervoor hoefden ze enkel de online calculator in te vullen met:

  • De lengte van de schutting
  • Of deze geplaatst moest worden
  • Of de oude schutting afgevoerd diende te worden
  • En hoe de nieuwe schutting eruit moest zien

Hierna zagen ze direct de prijs en konden ze hun gegevens achterlaten om in contact gebracht te worden met de professionals van Schutting Gigant. In de meeste gevallen kon de schutting zelfs al binnen één maand geplaatst worden! Tijd om dus https://schuttinggigant.com te bezoeken en jouw nieuwe schutting uit te zoeken!