Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Wat dacht u van een workshop communicatie als teambuilding?

Wij hebben de laatste jaren heel veel nieuwe collega’s gekregen bij ons op het werk en dat zorgde dat de dynamiek bij ons op de afdeling heel erg veranderd is. Wij bereiken betere resultaten, maar wij merken dat het niet altijd goed gaat wanneer het gaat over de communicatie. Wij hebben daarom gekeken hoe wij hier iets aan konden doen omdat wij graag wilden dat onze mensen het naar de zin zouden hebben op het werk. Wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat wij iets leuks konden doen met het team, maar dat tevens nuttig zou zijn. WIj kregen toen de tip dat wij ook een workshop communicatie als teambuilding konden gaan doen. Deze workshop communicatie als teambuilding was namelijk ook gedaan door een andere afdeling binnen ons bedrijf en deze workshop communicatie als teambuilding had gezorgd dat de verhoudingen en de sfeer op de afdeling heel sterk verbeterd waren. Daar wilden wij graag meer over weten want wanneer wij ook deze workshop communicatie als teambuilding konden doen, dan zouden wij daar graag gebruik van willen maken. Ik ben daarom gaan kijken waar wij een dergelijke workshop communicatie als teambuilding konden gaan doen en ik heb toen gezien dat wij het beste naar de site jobeducation.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een workshop communicatie als teambuilding willen doen en ik ben daarom ook gelijk met heel veel interesse door de mogelijkheden van deze pagina gegaan. Mocht u ook graag een workshop communicatie als teambuilding willen volgen, dan raad ik u aan om ook eens een blik op deze pagina te werpen omdat u zult zien dat deze workshop communicatie als teambuilding heel nuttig kan zijn. Ik moet u zeggen dat ik de kosten van deze workshop communicatie als teambuilding ook heel erg mee vond vallen, dus ik ben gelijk overgegaan tot handelen. Ik wilde onze afdeling graag opgeven voor deze workshop communicatie als teambuilding en ik was blij om te horen dat wij al heel snel konden beginnen.

Deze workshop communicatie als teambuilding heeft ons veel opgeleverd

Het leuke aan deze workshop communicatie als teambuilding is dat je niet alleen beter leert communiceren, maar dat je dus ook aan de onderlinge verhoudingen gaat werken. Wij hebben de workshop communicatie als teambuilding gevolgd en wij hebben gemerkt dat wij dingen bespreekbaar konden maken die normaliter niet gezegd werden. Daardoor ontstonden spanningen en die zijn nu weg. Wij zijn daarom heel blij dat wij deze workshop communicatie als teambuilding hebben gedaan en ik kan u aanraden om ook eens te kijken of deze workshop communicatie als teambuilding iets voor u is.

Wilt u meer weten?

Mocht u ook wel oren hebben naar een goede workshop die ook de verhoudingen binnen uw bedrijf verbetert, dan kan ik u sterk aanbevelen om:

  • Even naar de site jobeducation.nl te surfen
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact op te nemen om uw inschrijving gelijk te regelen

Wij hopen in de toekomst vaker met de mensen van jobeducation.nl te kunnen werken want wij hebben hier heel veel opgestoken.