Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Veiligheid in en rondom huis

Veiligheid in en rondom huis

Veiligheid in en rondom huis is altijd een actueel onderwerp. Criminaliteit en bijvoorbeeld inbraken in woningen zijn dingen van alle tijden. Gemiddeld wordt er elke tien minuten in een woning ingebroken, wat uitkomt op gemiddeld wel bijna 53.000 woninginbraken per jaar. Dat is veel, maar gelukkig staan elektronica ons steeds vaker bij in het beschermen van behuizing. De vooruitstrevende ontwikkelingen van elektronica en digitalisering is het tegenwoordig maken het tegenwoordig een stuk makkelijker om elk gebouw te beschermen tegen inbraak of andere ongewenste bezoekers.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Beveiliging begint en eindigt niet alleen bij de voordeur. Softwaresystemen, digitale rolluiken en beveiligingscamera´s zijn allemaal effectieve en slimme manieren om een oogje in het zeil te houden en een huis te beschermen. Echter geldt altijd, preventief handelen is beter dan achteraf moeten handelen. Om deze reden is het zeker eens goed om te kijken naar bijvoorbeeld een elektrisch hek met elektrische hekopener. Met een digitale hekopener kunnen het hek en de ingang hiervan van een afstandje bediend worden en kunnen ongewenste bezoekers een stuk makkelijker geweerd worden.

 

Veiligheid in combinatie met design

Een elektrische omsluiting van een woning hoeft geen grote investering te zijn. Mocht er een bepaalde stijl nagestreefd willen worden, kan het natuurlijk zijn dat daar iets meer voor betaald moet worden. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van de grootte van de kavel en het type omheining dat er gekozen wordt. Een elektrische omheining met elektrische hekopener is echter een investering voor op de lange termijn. Deze gaat niet alleen lang mee maar voorkomt ook de kosten van eventuele schade door inbraak of een dergelijke zaak. Daarnaast kan een elektrisch hek ook zeker het aanzicht van het huis afmaken. Een mooie, stijlvolle omheining die past bij het ontwerp van het huis is haast een accessoire voor de kavel. Op deze manier gaan stijl en veiligheid hand in hand, een win-win situatie toch?