Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Tip voor ondernemers in de horeca, ga voor verlichting Dordrecht

verlichting Dordrecht

verlichting DordrechtIn het blog van vandaag ga ik jullie iets meer vertellen over de producten van candola-olielampen.nl. Dit omdat een vriend van mij hier laatst zijn terrasversiering gekocht heeft, of eigenlijk alleen de verlichting. Zoals jullie zelf ook weten is de sfeer bepalend voor de drukte op een terras. Wanneer jij zelf door de stad loopt en je wilt ergens wat gaan drinken, ga je dit doen op een plek die gezellig/rustig/levendig is, oftewel de sfeer is enorm belangrijk. Dit hangt dan ook samen met verschillende factoren, waaronder verlichting. Voor horeca bedrijven die verlichting Dordrecht zoeken, moeten maar eens naar de hierboven genoemde website gaan.

Beschrijving van hun producten

Zoals ik al zei is het zeker interessant de website van Candol te bezoeken. Je hebt hier verschillende opties voor verlichting Dordrecht. Zo hebben zij meer dan twintig verschillende series ontwikkeld, die elk weer diverse variatiemogelijkheden bieden. Doordat men de lampen kan aanpassen is het mogelijk steeds opnieuw weer een unieke sfeer te creëren. De olielampen zijn voorzien van het volgende:

  • candolVoetstuk;
  • Decoratiehuls;
  • Glasbol of tube.

De olievullingen hebben circa plus 120 branduren. Het spreekt voor zich dat deze eenvoudig na te vullen zijn. Bovendien zijn deze producten ook nog eens milieuvriendelijk en qua onderhoud eenvoudig in de vaatwasser te plaatsen. Zo worden ze weer brandschoon en lijkt het alsof je steeds nieuwe lampen op tafel hebt staan.

Verder heeft men bij deze olielampen geen last van druipend kaarsvet  daarmee ook geen schoonmaak aan de kaarsenstandaarden. Dit resulteert dan weer aan het feit dat je geen vetvlekken op de tafellinnen hebt.

navulling licht