Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Snel resultaat met een Koolhydraatvrij dieet

 

 

Al wel eens iets gehoord over een koolhydraatvrij dieet? Zo niet, lees dan even deze tekst. Elke dag hard werken dat is mijn motto. Met hard werken kun je alles bereiken, daar ben ik van overtuigd. Mijn onderneming loopt fantastisch, en ik heb assistent manager aangenomen. De assistent doet veel werk, waardoor ik meer vrije tijd over houd. In deze vrije tijd wilde ik gaan afvallen. Ik had nu de tijd, om af en toe even lekker te gaan sporten. Ik wilde dit zo snel als mogelijk bereiken, maar twee maanden hard sporten leverden geen resultaat. Ik vroeg me af hoe dit toch kwam? Ik ging in gesprek met mijn fitness begeleider. Hij vroeg wat mijn eet patroon was. Ik had volgens hem een slecht eetpatroon, ik kreeg namelijk teveel koolhydraten binnen. Hij raadde mij een Koolhydraatvrij dieet aan. Volgens hem moest ik de benodigde producten, hiervoor bestellen op de website dieetland.nl. Volgens heb waren deze producten erg lekker en gezond. Onmiddellijk ben ik de benodigde producten gaan bestellen op deze website!

Mijn fitness begeleider had zeker gelijk!

Ik ben nu alweer een ruime twee maanden verder. De vorige twee maanden had ik geen resultaat, maar nu wel. Ik ben acht kilo kwijt in deze twee maanden. Het komt door de combinatie van sporten, met het koolhydraat vrij eten. Het dieet zorgt voor wonderen. Geen koolhydraten binnenkrijgen, zorgt ervoor dat het lichaam iets anders zoekt om te verbranden. Het lichaam gaat dan dus vet verbranden en daar val je van af!

 

Meer verhalen