Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

RealGen heeft mijn website gemaakt

RealGen, dit is een online marketing bureau waar ik zeer tevreden over ben. Dit bracht mij op het idee om mijn aanrader te delen met de lezer van dit blog. Hier staan veel aan te raden adressen op waarvan deze beslist niet mag ontbreken. Omdat mijn website was verouderd en niet meer voldeed aan de nieuwste ontwikkelingen. Was ik daardoor ook niet meer goed vindbaar binnen Google. Dit is natuurlijk niet de bedoeling want via deze weg is het de bedoeling dat klanten mijn bedrijf kunnen vinden. Daarom werd het tijd om hier een specialist bij te halen.

Via iemand uit mijn vriendenkring die zelf ook ondernemer is, kreeg ik de naam van RealGen door. Dit ben ik eens op gaan zoeken op het internet en toen ik op de website kwam van dit bedrijf. Kreeg ik hier al snel een goede indruk van en hierdoor besloot ik om contact op te nemen. Gelukkig kon ik al snel een afspraak maken met een specialist van dit bedrijf. Tijdens deze afspraak is mij veel verteld over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. 

RealGen

RealGen ging direct voor mij aan de slag

RealGen is direct met mijn website aan de slag gegaan. Wat ik zo prettig vind, is dat de specialist echt met mij heeft meegedacht. Want ook aan de huisstijl van mijn website wilde ik een aantal aanpassingen hebben. Dit is dan ook precies volgens afspraak voltooid. Maar toen ik opeens eenvoudig te vinden was binnen de zoekmachine. Stroomde de klanten binnen en hierdoor heb ik een hogere omzet. Dit is toch wat elke ondernemer als muziek in de oren klinkt? Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Wanneer jij ook een dienst af neemt van dit marketing bureau dan weet ik zeker dat je net zo tevreden zal zijn als dat ik ben.

Website