Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Pennen met logo laten maken

max Het kan een erg slimme zet zijn voor ondernemers om pennen met logo te laten maken, dit heb ik ook voor een van mijn beste vrienden laten doen en hier heb ik totaal geen spijt van gehad. Hij heeft namelijk pas een bedrijf begonnen en daar had hij nog best wel wat moeite mee, ik heb hem hier mee geholpen nadat hij mij hier om vroeg en een van de punten was dat hij meer naamsbekendheid wilde hebben zodat meer mensen aan zijn bedrijf zouden gaan denken bij een bepaalde dienst. Wij hebben van alles geprobeerd maar uiteindelijk hebben mijn ideeën toch gewerkt en daar ben ik best wel een beetje trots op al zeg ik het zelf.

max2Het bleek een slimme zet te zijn

max1Uiteindelijk bleek het pennen met logo laten maken toch resultaten af te werpen, we hadden namelijk het bedrijfslogo hier op geplaatst en enkele contactgegevens met het motto zodat mensen wel wisten wat voor een bedrijf het zou zijn. Binnen een week kreeg hij al twee aanmeldingen die vertelde te zijn verwezen door de pennen en dit tempo bleef een beetje aanhouden, het was dus een erg succesvolle marketing strategie die amper geld heeft gekost dankzij de website van Maxilia die voor een mooie prijs de mogelijkheid biedt om pennen te laten bedrukken. Dit is een tip die veel ondernemers mee kunnen nemen, er wordt namelijk nooit gedacht aan alternatieve methodes om reclame te maken.

Meer verhalen