Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Nu voordelig bedrukken bij Max Tassen

tas 1 Mijn zwager heeft een detailhandel winkel in de binnen stad en hij zat met een probleem, vanwege mijn ervaring als ondernemer kwam hij bij mij. Hij vertelde mij dat hij op het moment te veel kwijt was aan onkosten zoals de tasjes die bij de producten komen. Hij liet me er een zien en de tas was van matige kwaliteit voor een hoge prijs en er stond geeneens een bedrijfslogo op. Dus ging ik online zoeken naar de term tassen bedrukken en kwam terecht bij Max tassen, en dit maakte echt het verschil voor mijn zwager. We gingen samen op de website kijken naar de verschillende mogelijkheden en hij was erg verbaasd.

“Had ik het maar eerder gevonden”tas 2

Zijn eerste reactie was verbazing, bij Max tassen kun je voor een hele voordelige prijs tassen bedrukken, en dan bedoel ik ook echt heel voordelig. Dit kwam goed uit voor hem want hij alstas 3 ondernemer is erg veel geld kwijt aan kosten die erbij komen kijken. We plaatste het bedrijfslogo op de tassen en bestelde er een hele boel. Het werd binnen de kortste keren geleverd en ook daar was hij blij mee. Hij gebruikt het nu al zo’n twee maanden en merkt het verschil al in de omzet, hij is een stuk minder geld kwijt aan de inkoop van tasjes. Als ondernemer is dit erg belangrijk omdat het je eigen geld is wat je uitgeeft en alles wat je kan besparen bespaar je ook in je eigen zak.