Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Koop nu de Remeha Tzerra voor op kantoor!

remeha

Remeha TzerraWanner je een eigen bedrijf hebt dan wil je natuurlijk dat het pand er goed uitziet. Klanten moeten een goed beeld van je hebben en het pand helpt daar goed aan mij. Wat ook wel belangrijk is is dat de centrale verwarming het gewoon doet en daar heb ik de Remeha Tzerra voor. Wij zijn pas geleden namelijk naar een nieuw pand verhuisd en daar moest nog het noddige gebeuren. Er was dus nog geen cv ketel en mijn oude ketel was helemaal af, daarom moest ik opzoek naar een nieuwe.

Ik heb daarom wat rondgevraagd bij vrienden en familie en zij vertelde me dat ik eens een kijkje op de website van Holland Warmte moest nemen. Dit bedrijf biedt alleen maar a merken aan en er zijn vaak leuke kortingsacties. Ik ben daarom naar de website toegegaan en hier zag ik inderdaad veel a merken voor hele mooie prijzen. Na een tijdje tussen twee producten getwijfeld te hebben besloot ik om voor de Remeha Tzerra te gaan. Deze ketel heb ik nu op kantoor en ik ga ervan uit dat hij het de komende tijd goed doet.

remehaDe klanten hebben het niet koud!tzerra

Dankzij mijn nieuwe ketel is het lekker warm op kantoor en hoeven mijn klanten niet in de kou te zitten. ik ben tot nog toe erg tevreden. Ik zou dit dan ook zeker aanraden mede dankzij de service van dit bedrijf. Ze hebben alles binnen een mum van tijd geregeld.