Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Huib Nederhof: de fotograaf Rotterdam

old-83750_640Als je op zoek bent naar de fotograaf van Rotterdam, kun je bij Huib Nederhof terecht. Huib Nederhof is een professionele fotograaf, die al vele jaren gespecialiseerd is in het vastleggen van verschillende soorten sfeerbeelden. De thuishaven van Huib Nederhof is de stad Rotterdam: de fotograaf weet hier alle bijzondere plekjes te vinden en deze bijzondere plekjes mogelijk nog beter naar voren te laten komen op foto’s. Meer weten over de specialisaties van Huib Nederhof? Lees dan meer over deze fotograaf in dit artikel.

Havenfotografie

Ten eerste is Huib Nederhof gespecialiseerd in havenfotografie. Havenfotografie betreft het maken van foto’s in en rondom de haven, waarbij de unieke en authentieke bedrijvigheid van de haven perfect naar voren komt. Ben je werkzaam op de haven, heeft de Rotterdamse haven een specifiek plekje in je hart of wil je om een andere reden foto’s van de Rotterdamse haven, dan kun je bij deze fotograaf Rotterdam terecht voor professionele foto’s.

photography-336608_640Panoramafotografie

Naast havenfotografie, is Huib Nederhof tevens gespecialiseerd in het maken van panoramafoto’s. Dit betreft foto’s waarbij je niet slechts één beeld te zien krijgt, maar een volledig landschap op de foto kan zetten. Wil je een Rotterdams sfeerbeeld creëren, wil je een groot landschap op de foto zetten of wil je jouw bedrijfshal helemaal op een foto zetten, dan kun je gebruik maken van de diensten van Huib Nederhof op het gebied van panoramafotografie.

old-83749_640Bedrijfsfotografie

Tot slot is Huib Nederhof tevens gespecialiseerd in professionele bedrijfsfotografie in diverse branches.

Meer verhalen