Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Heeft u vragen over een nulurencontract?

Wij hebben een groot bedrijf dat geen gemakkelijk jaar achter de rug heeft. Door corona konden wij namelijk lang zoveel mensen niet helpen en wij hebben daarom ook veel inkomsten misgelopen. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit jaar een inhaalslag konden maken want wij hebben veel kostenposten die wij niet zomaar even konden bevriezen. Wij moesten zorgen dat wij het geld op zouden hoesten dat nodig was om aan onze verplichtingen te voldoen en wij wilden daarom graag meer mensen inhuren om bij ons te komen werken. Wij wisten niet of dit succesvol zou zijn op de lange termijn en dus hebben wij gekeken of wij mensen een nulurencontract konden aanbieden. Wij meenden namelijk dat wanneer je iemand een nulurencontract aanbiedt, je daar wel de voordelen van kunt plukken, maar er verder heel weinig nadelen van ondervindt. Ik ben daarom gaan kijken wat ik allemaal kon vinden over een nulurencontract en ik heb toen gezien dat ik het beste eens online meer info over het nulurencontract kon vinden. Ik had namelijk van een aantal mensen gehoord dat het ook niet altijd handig is om een nulurencontract aan te bieden. Ik wilde graag van de hoed en de rand weten en daarom ben ik gaan kijken of ik online meer info over het nulurencontract kon vinden en of ik hier ook alternatieven kon vinden voor een nulurencontract. Ik heb toen gezien dat wanneer je echt goed voorgelicht wilt worden over de mogelijkheden die er zijn om iemand aan de hand van een contract voor je te laten werken, je naar de site nlpeople.nl moet gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag willen weten hoe zij iemand het beste aan kunnen nemen. Ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken want dankzij de info op deze site heb ik in korte tijd heel veel nuttige info gevonden. Als u dus ook graag wilt weten welk soort contract u iemand het beste kunt aanbieden, dan is het nooit verkeerd om een keer een blik op de site nlpeople.nl te werpen.

Deze site liet mij een goed alternatief voor het nulurencontract zien

Ik heb gemerkt dat wanneer je iemand een nulurencontract wilt aanbieden, dat voor jou als werkgever niet meteen de beste optie is. Je moet namelijk zorgen dat je geen dingen beloofd die je niet waar kunt maken en ik heb gezien dat wij daarom beter met een flexibel uitzendcontract konden gaan werken. Dan loop je als werkgever geen risico’s omdat je je mensen zekerheden probeert te bieden. Ik ben daarom blij dat ik op deze site terecht ben gekomen omdat ik hier heel nuttige info gevonden heb.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden aangaande alle soorten contracten, dan kunt u:

  • Even naar de site nlpeople.nl surfen
  • Bekijken hoe u hier het beste tot een goed contract kunt komen
  • Bekijken wat in uw situatie de beste oplossing is

Ik hoop dat u hier op de site ook het antwoord op uw vragen kunt vinden.