Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Financial lease van een Opel: vertrouwd en veilig op pad

U bent ondernemer en rijdt graag in een betrouwbare auto of bedrijfswagen? Opel levert sinds jaar en dag vele schitterende, degelijke en krachtige modellen. Van de robuuste Vivaro en de snelle Astra, tot de stijlvolle Insignia en herkenbare Corsa. Stuk voor stuk betrouwbaar en nu eenvoudig en voordelig gefinancierd met behulp van financial lease.financial-lease-twente

Bij financial lease hoeft u geen grote investeringen in één keer te doen en houdt u als ondernemer voldoende kapitaal over om in uw onderneming te steken. Het aankoopbedrag van uw Opel personenauto of bedrijfswagen wordt verminderd met de slottermijn en een eventuele aanbetaling, waarna het restantbedrag wordt verdeeld over de looptijd van uw leasecontract. U heeft bovendien altijd zelf inspraak op de slottermijn en looptijd. Het resultaat? Een vast laag bedrag per maand en een betrouwbare auto of bedrijfswagen.

Een belangrijk pluspunt van financial lease is het feit dat u uw Opel direct op de balans van uw onderneming kunt plaatsen. U wordt namelijk gelijk economisch eigenaar van de auto of bedrijfswagen en geniet van diverse fiscale voordelen. De btw kunt u in zijn geheel terugvragen want financial lease wordt namelijk gezien als een levering.

Een compleet en jong aanbod betrouwbare Opel personenauto’s en bedrijfswagens vindt u bij Financial Lease Twente. Dé specialist in financial lease voor ondernemend Nederland. Zij adviseren u, geven een overzichtelijke offerte vooraf en bieden een financial leasecontract op maat dat geheel passend is bij uw onderneming.

Meer verhalen