Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Bij Jaagers magento enterprise besteld

logoIkzelf ben ondernemer in hart en nieren. Wil dan ook het beste hebben voor het bedrijf. Nu dat ik merk dat de verkopen best wel achteruit gaan wil ik dit in de toekomst voorkomen door een webshop te starten. Echter heb je bij een webshop magento enterprise nodig, althans dit is zwaar aan te raden om jou bezoekers ook op je pagina te houden. Doordat je jouw webshop goed op peil houdt kan je hier zorg voor dragen dat ze ook bestellen en dat is nou juist de bedoeling. Samen met Jaagers ben ik in zee gegaan, hun konden mij het beste bieden in wat ik nodig had voor mijn webshop.

Snelle service dankzij goede kennis.Jaagers_logo_bruin

Ik merkte al vrij snel dat hun precies wisten wat er gebeuren moest. Hun hebben mij dan ook magento enterprise aangeboden om dit zo goed als mogelijk te regelen. Dankzij magento kan je er een stuk mooier mee werken en zo ook een beter design in de webshop te krijgen. Klanten die op je website komen bekijken als eerste de lay out van de pagina zelf. Wanneer dit niet perfect is zal je al snel merken dat ze er ook niet blijven. Dankzij Jaagers is mij dit duidelijk geworden en mogen ze van mij aan de slag om een prachtige webshop te maken!navision-koppeling-magento-597x400