Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Besteed een vloer egaliseren uit

Omdat ik veel ervaring heb in het ondernemen geef ik graag adviezen aan de mensen om mij heen die zelf in de onderneming zitten. Nu heb ik laatst advies gegeven over, vloer egaliseren. Mijn goede vriend heeft een ander pand gekocht vanwege een grote uitbreiding, alleen er moet ongelofelijk veel aan het pand worden gedaan. Nu heb ik hem geadviseerd om het professioneel aan te pakken om te voorkomen dat hij met bepaalde zaken niet voor verrassingen komt te staan. En daarom ben ik eens gaan kijken welke firma hij het beste kan contacteren om eens te laten kijken naar de vloer, deze is namelijk erg oud en moet absoluut worden geëgaliseerd. 

Besteed deze klus uit is mijn tip

Het is verstandig om een vloer egaliseren uit te besteden, toen ik de firma van Zeb den Uyl vond en de site eens bekeek zag ik al snel dat dit echt iets is om als tip door te geven, zo gezegd zo gedaan, mijn vriend heeft een afspraak gemaakt en zo nieuwsgierig al ik ben, ben ik eens langs gegaan om te kijken hoe dit nu precies in zijn werk gaat, uiteraard mag ik niet storen maar het egaliseren van een vloer ging wel even op een andere manier dan wij zelf eventueel hadden gedaan. Ik wil eigenlijk maar aangeven met mijn bericht dat je voor het renoveren van een pand echt op zoek moet naar een bedrijf die verstand heeft van zijn vak. Als je zelf aan de slag gaat wordt het misschien wel niet zo mooi en ben je zelfs uiteindelijk meer geld kwijt dan dat je dit uit besteed.