Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

Complete bedrijfsverhuizing overgelaten aan Gebr. Vermeer

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor een bedrijfsverhuizing? Ik kan aanraden om eens te informeren bij Gebr. Vermeer Bedrijfsverhuizingen om te kijken wat er mogelijk is voor jouw bedrijf. Afgelopen zomer hebben wij dit bedrijf ingeschakeld en ik ben enorm te spreken over de dienstverlening. Je merkt aan alles dat deze mensen ervaren zijn en weten wat ze doen. Ze kunnen dan ook nagenoeg ieder bedrijf helpen met het verhuizen van machineparken, fabrieken en werkplaatsen.

BedrijfsverhuizingBedrijfsverhuizing met machinetransport

Gebr. Vermeer zorgt ervoor dat jouw bedrijfsverhuizing snel, veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Ons bedrijf is behoorlijk groot en er moesten dan ook wat grotere machines verplaatst worden. Gelukkig neemt Gebr. Vermeer de tijd om alle werkzaamheden in kaart te brengen om te kijken wat er allemaal nodig is qua materialen. Ze hebben dan ook de beschikking over de nodige kraanwagens, heftrucks en hijsportalen. Overigens maken ze ook een strak tijdschema om de bedrijfsverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent. Zo nodig kunnen ze ook (de)montagewerkzaamheden voor je uitvoeren. Heb je tijdelijk geen ruimte voor je machines? Dit is geen probleem, want ze verzorgen zelfs opslag. Kortom, een hele complete dienstverlening voor iedere bedrijfsverhuizing.

Ook voor internationale verhuizingen

Ook kun je ze inschakelen voor internationale verhuizingen. Zij hebben namelijk een breed netwerk en kunnen hierdoor het zeevracht- of luchtvrachttransport voor je regelen, inclusief de nodige documenten en exportvergunningen.

BedrijfsverhuizingSchakel een specialist in!

Ga jij binnenkort ook verhuizen en kun je wel een specialist gebruiken die jouw zorgen uit handen neemt? Ik begrijp het volkomen en kan het ook echt aanraden want er komt meer bij kijken dan je van tevoren kunt inschatten. Kijk dus eens op de website van Gebr. Vermeer Bedrijfsverhuizingen en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.