Zakelijkedriesprong

Alles over het zakelijk leven en meer!

AVK trainingen voor mijn personeel!

Dag allemaal! Vandaag is het weer tijd voor een nieuw artikel. Ik ga vandaag namelijk vertellen over een handige training die ik pas geleden samen met mijn personeel gedaan heb. Pas geleden zijn we bij mij op kantoor overgestapt op een hele nieuwe manier van werken. Dit was nodig omdat mijn bedrijf echt toe was aan vernieuwing. Met deze overstap wil ik ervoor zorgen dat ik meer klanten krijg en dat ik natuurlijk meer geld verdien. We gaan nu veel meer met Excel werken dan dat we al deden en sommige medewerkers weten niet goed hoe Excel werkt. Daarom heb ik AVK trainingen voor mijn personeel geregeld. Ik kwam bij dit bedrijf terecht dankzij mijn broer. Hij heeft een eigen bedrijf en vertelde veel positieve verhalen over dit bedrijf.

Een fantastische training

Mijn broer vertelde me dat dit bedrijf ook doet aan Excel trainingen en daarom nam ik meteen contact met het bedrijf op. Inmiddels hebben we de AVK training al gehad en kan ik jullie vertellen dat dit een groot succes was. We hebben er erg veel van geleerd en de training zelf was ook erg leuk. Ik ben er erg blij mee dat ik dit gedaan heb omdat mijn personeel en ik nu helemaal klaar zijn voor de nieuwe werkwijze.

Meer verhalen